Dakdekker Maastricht

Vraag een vrijblijvende dakinspectie aan.

Waarom Oranje Dakbeheer?

Kosten dakdekker

Je wilt weten wat het kost om jouw dakbedekking te vervangen of repareren. Dat begrijpen we! Daarom komen we gratis langs voor een dakinspectie. Ieder dak is namelijk anders. Dankzij een dakinspectie weten wij exact wat er moet gebeuren, en weet jij wat de kosten hiervoor gaan zijn.

Je ontvangt een vrijblijvende offerte op maat met transparant overzicht van de kosten. Na akkoord gaan we aan de slag.

Materiaal van de hoogste kwaliteit

Wij voorzien platte en hellende daken van Bitumen dakbedekking, ook wel dakleer of roofing genoemd. Dit materiaal heeft namelijk vele voordelen. Het is een budgetvriendelijke oplossing dat erg geschikt is om daken waterdicht te maken. Ook zijn eventuele scheurtjes in het oude dakleer eenvoudig te herstellen door een nieuwe laag bitumen aan te brengen.

Wij gebruiken enkel Bitumen dakbedekking van BMI Icopal. Dit is een product van topkwaliteit, wat gemiddeld dertig tot veertig jaar meegaat. Zo geniet je jarenlang van een uitstekend dak!

Het merk Icopal maakt serieus werk van duurzaamheid bij de productie van dakbedekking. Het materiaal scoort dan ook niveau 4 van de 5 op de CO₂-prestatieladder. Dit betekent dat het merk erg veel inspanning verricht voor een verlaagde CO₂ uitstoot. Naast een topproduct is het dus ook een betere keus voor het milieu dan verschillende andere producten!

We bieden 10 jaar garantie op door ons geplaatste dakbedekking. We verzekeren dan ook dat uw dak de komende 10 jaar in topkwaliteit blijft, mits deze goed onderhouden wordt.

Let op: onvoorziene schade valt niet binnen de garantie. Denk hier bijvoorbeeld aan schade van noodweer of andere onvoorziene gebeurtenissen. Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor een uitgebreide beschrijving van onze garantie.

 

10 jaar garantie

De voordelen van Oranje Dakbeheer

Snel

Binnen 24 uur krijg je reactie op jouw aanvraag. Zo voorkomen we extra schade en onnodige kosten.

Duidelijk

Geen onverwachte kosten dankzij een dakinspectie en offerte op maat.

Nauwkeurig

Onze dakdekkers werken netjes en nauwkeurig voor het beste eindresultaat.

Verzekerd

Wij verzekeren jou van uitstekend dakbeheer, met 10 jaar garantie op dakbedekking en 5 jaar garantie op alle overige werkzaamheden.

Bij jou in de buurt.

Dankzij ons brede netwerk professionele dakdekkers zijn we snel ter plaatse voor uw dakbeheer. We zijn actief in de volgende regio’s: 

Gratis dakinspectie aanvragen.