Dakbedekking repareren

Home » Dakbedekking repareren
10 jaar garantie
Binnen 24 uur reactie
Gediplomeerde dakdekkers

Zoekt je naar een goed bedrijf dat voor je de dakbedekking van jouw woning of werkpand kan repareren? Dan zit je in Limburg zonder enige twijfel goed bij Oranje Dakbeheer. Wij zijn namelijk een specialist op het gebied van dakdekken en dakinspecties. Hierdoor hebben we alle kennis en kunde in huis om je volledig te ontzorgen.

Dakbedekking laten repareren door echte specialisten

De dakbedekking is een belangrijk onderdeel van jouw dak. Het is namelijk de beschermende laag die als onderdeel wordt geplaats om jouw huis te beschermen tegen factoren uit de buitenwereld. Dit dakelement houdt hitte, vocht en zelf ongedierte buiten. Als bijvoorbeeld tijdens een dakinspectie in Limburg blijkt dat het nodig is om de dakbedekking te repareren, weet je zeker dat de werkzaamheden worden uitgevoerd door gediplomeerde specialisten met bijzonder veel ervaring. Indien gewenst zullen we na het repareren van jouw dakbedekking ook de dakpannen voor je vervangen.

dakinspectie in limburg oranjedakbeheer
dakinspectie in limburg oranjedakbeheer

Aarzel niet om ons te benaderen

Wil je door ons jouw dakbedekking in Limburg laten repareren? Dan doen wij er alles aan om service op maat te verzorgen. Zie bieden wij bij dakdekken tien jaar garantie aan bij de oplevering. Neem contact met ons op om gebruik te maken van onze diensten. Vul het contactformulier in of bel naar 040-2405390. Daarnaast is het mogelijk een e-mail te sturen naar oranjedakbeheer@gmail.com. Wij reageren binnen 24 uur.    

Neem meteen contact met ons op!