Dakbedekking

Deze dienst direct aanvragen.

Gespecialiseerde dakbedekker inhuren

Een gespecialiseerde dakbedekker inhuren voor dakdekken is een slimme keuze als je wilt dat jouw dakwerkzaamheden met de grootste zorg en expertise worden uitgevoerd. Dakbedekking beschermt jouw huis tegen regen, sneeuw, storm en alle andere weersomstandigheden die het te verduren krijgt. Het is daarom belangrijk dat jouw dakbedekking van hoge kwaliteit is!

Bij ons kun je een gespecialiseerde dakbedekker inhuren voor het dakdekken van zowel platte als hellende daken. Je bent snel geholpen: binnen 24 uur krijg je reactie op jouw aanvraag. Natuurlijk kun je een gespecialiseerde dakbedekker inhuren op een door jou gekozen moment.

Ervaringen van onze klanten.

sam kerkhoven
sam kerkhoven
11/09/2023
Uitstekende service, enorme lekkage aan mijn dak gehad na een grote stormschade.. De zelfde dag konden de vakmannen nog langs komen! Zeker een aanrader als je een snelle, betrouwbare, eerlijke mening en service wilt inclusief voor en na foto's!
Heleen Wildemans
Heleen Wildemans
28/08/2023
Netjes behandeld dak ziet er netjes uit
Armand Hatting
Armand Hatting
18/07/2023
Schuindak renovatie, renovatie platte daken dakkapellen en plaatsing 2 dakramen. Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Enige bedrijf dat voor de offerte ook daadwerkelijk op het dak is geweest en gekeken heeft. Uiteindelijk ook de platte daken laten renoveren op advies van uitvoerder.
Truus van Hoek
Truus van Hoek
12/07/2023
De mannen van Oranjedakbeheer hebben na de laatste storm met spoed mijn dak kunnen repareren. De communicatie verliep ontzettend fijn. Voor volgend onderhoud zou ik zeker Oranjedakbeheer nog inschakelen. Aanrader!!
Tiny Ritzen
Tiny Ritzen
30/06/2023
snelle reactietijd en goede afwerking. er wordt uitgevoerd wat afgesproken is.
Ellis Bisscheroux Reinders
Ellis Bisscheroux Reinders
10/06/2023
Gebeld, kwamen binnen een dag kijken naar de schoorsteen die lek was. Zelfde dag nog gemaakt! Super Service!
Nina Megens
Nina Megens
29/03/2023
Goede service!
Senne Dogar
Senne Dogar
19/03/2023
De vakmannen van Oranjedakbeheer hebben naar de laatste stormschade mijn dak geïnspecteerd en volledig winter klaar gemaakt. Ook is mijn schoorsteen prachtig opnieuw gevoegd! Aanrader!

Zo doen we dat

In een dakinspectie bekijkt een specialist de huidige staat van je dak. Het dak wordt opgemeten en eventuele mankementen worden in kaart gebracht.

Je ontvangt een offerte op maat met transparant inzicht in de staat van je dak en de kosten van de reparatie of nieuwe dakbedekking.

Na akkoord verzorgen we de reparatie of nieuwe dakbedekking. Indien gewenst passen we ook direct dakisolatie toe.

Onze ervaren dakbedekker verzorgt de dakbedekking binnen één werkdag

Gemiddeld kost het één werkdag om jouw huis te voorzien van dakbedekking, afhankelijk van de grootte van het dak. Ook weersomstandigheden hebben invloed: hevige regen of storm kunnen de werkzaamheden bijvoorbeeld vertragen. We zorgen er altijd voor dat jouw dak zo snel mogelijk weer in topconditie is en jij zorgeloos kunt wonen dankzij ons vakkundige dakonderhoud. Onze professionals werken door heel Nederland en zijn bekend met diverse soorten dakbedekking en reparatietechnieken. Zo reken je ook op ons voor snelle en effectieve oplossingen bij daklekkages. Onze aanpak is altijd gericht op kwaliteit en duurzaamheid, waarbij we gebruikmaken van de beste materialen en technieken om jouw dak in topconditie te houden.

De kosten van het dakdekken

Je wilt natuurlijk weten wat het inhuren van een gespecialiseerde dakbedekker voor dakdekken kost. Dat begrijpen we! Daarom komen we langs voor een kosteloze dakinspectie. Ieder dak is namelijk anders. Dankzij deze inspectie weten we exact wat er moet gebeuren, en weet jij wat de kosten hiervan gaan zijn. Je ontvangt een vrijblijvende offerte op maat met transparant overzicht van alle kosten. Na akkoord gaan we aan de slag.

Laat je dak vrijblijvend inspecteren.

500

+

Tevreden klanten

500

+

Uitgevoerde projecten

17

Dakspecialisten

21

Werkzame regio’s

Reken op onze professionals voor jouw dak

Ben je op zoek naar een specialist in dakbeheer met expertise in dakdekken? Wij van Oranje Dakbeheer staan voor je klaar om te voorzien in alle soorten dakbeheer, van inspectie en onderhoud tot complete renovatie of vervanging van jouw dak. Wanneer je bij ons een gespecialiseerde dakbedekker gaat inhuren, reken je op een getrainde vakman die is getraind om elk project met de grootste zorg uit te voeren. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor jouw dak.

We bieden 10 jaar garantie op door ons geplaatste dakbedekking. We verzekeren dan ook dat uw dak de komende 10 jaar in topkwaliteit blijft, mits deze goed onderhouden wordt.

Let op: onvoorziene schade valt niet binnen de garantie. Denk hier bijvoorbeeld aan schade van noodweer of andere onvoorziene gebeurtenissen. Raadpleeg onze algemene voorwaarden voor een uitgebreide beschrijving van onze garantie.

 

10 jaar garantie

De voordelen van Oranje Dakbeheer

Snel

Binnen 24 uur krijg je reactie op jouw aanvraag. Zo voorkomen we extra schade en onnodige kosten.

Duidelijk

Geen onverwachte kosten dankzij een dakinspectie en offerte op maat.

Nauwkeurig

Onze dakdekkers werken netjes en nauwkeurig voor het beste eindresultaat.

Verzekerd

Wij verzekeren jou van uitstekend dakbeheer, met 10 jaar garantie op dakbedekking en 5 jaar garantie op alle overige werkzaamheden.

Direct je platte dak isoleren?

Bij het aanbrengen van een nieuwe dakbedekking is het ook mogelijk om je dak te isoleren en impregneren. Zo worden er twee klussen in één keer afgewerkt.

Een goed geïsoleerd dak zorgt dat de warmte beter in jouw huis blijft hangen, met lagere stookkosten als resultaat. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Op zoek naar een ervaren dakdekker?

Oranjedakbeheer staat klaar voor uitstekend dakbeheer. Onze gediplomeerde dakdekkers hebben ervaring met allerlei soorten daken en dakproblemen. Je wordt vakkundig en snel geholpen en krijgt van te voren een duidelijke offerte op maat. Zo weet je wat je kunt verwachten.

Met jarenlange ervaring, lovende reviews en ontvangen certificaten (KOMO-keurmerk & Dakmerk) verzekeren we een uitstekende dakreparatie of -renovatie. Zo kun jij zorgeloos wonen!

Dakbedekking aanvragen