Dakgoot Reparatie

Deze dienst direct aanvragen.

Ervaringen van onze klanten.

sam kerkhoven
sam kerkhoven
11/09/2023
Uitstekende service, enorme lekkage aan mijn dak gehad na een grote stormschade.. De zelfde dag konden de vakmannen nog langs komen! Zeker een aanrader als je een snelle, betrouwbare, eerlijke mening en service wilt inclusief voor en na foto's!
Heleen Wildemans
Heleen Wildemans
28/08/2023
Netjes behandeld dak ziet er netjes uit
Armand Hatting
Armand Hatting
18/07/2023
Schuindak renovatie, renovatie platte daken dakkapellen en plaatsing 2 dakramen. Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Enige bedrijf dat voor de offerte ook daadwerkelijk op het dak is geweest en gekeken heeft. Uiteindelijk ook de platte daken laten renoveren op advies van uitvoerder.
Truus van Hoek
Truus van Hoek
12/07/2023
De mannen van Oranjedakbeheer hebben na de laatste storm met spoed mijn dak kunnen repareren. De communicatie verliep ontzettend fijn. Voor volgend onderhoud zou ik zeker Oranjedakbeheer nog inschakelen. Aanrader!!
Tiny Ritzen
Tiny Ritzen
30/06/2023
snelle reactietijd en goede afwerking. er wordt uitgevoerd wat afgesproken is.
Ellis Bisscheroux Reinders
Ellis Bisscheroux Reinders
10/06/2023
Gebeld, kwamen binnen een dag kijken naar de schoorsteen die lek was. Zelfde dag nog gemaakt! Super Service!
Nina Megens
Nina Megens
29/03/2023
Goede service!
Senne Dogar
Senne Dogar
19/03/2023
De vakmannen van Oranjedakbeheer hebben naar de laatste stormschade mijn dak geïnspecteerd en volledig winter klaar gemaakt. Ook is mijn schoorsteen prachtig opnieuw gevoegd! Aanrader!

Dakgoot reparatie

Een dakgoot zorgt ervoor dat regenwater goed afgevoerd wordt. Gebeurt dat niet, bijvoorbeeld door een lek of verstopte dakgoot? Dat kan grote schade opleveren aan je dak. Het is daarom zaak om dit snel op te lossen!

Bij Oranjedakbeheer ben je aan het juiste adres voor vakkundige dakreparaties. Onze gediplomeerde dakdekkers repareren zorgvuldig jouw dakgoot voor een juiste afvoer van regenwater. Zo kun jij weer zorgeloos wonen.

Zo doen we dat

In een dakinspectie bekijkt een specialist de huidige staat van je dakgoot. Lekkages en losse onderdelen worden in kaart gebracht. Hierbij maken we foto’s en video’s, zodat je zelf ook ziet wat de staat is van de dakgoot.

Je ontvangt een offerte met transparant inzicht in de staat van de dakgoot en de kosten van de reparatie of vervanging van de dakgoot.

Na akkoord verzorgen we de dakbedekking. Indien gewenst passen we ook direct dakisolatie toe.

Wanneer moet de dakgoot vervangen worden?

Simpel gezegd moet de dakgoot vervangen of gerepareerd worden wanneer regenwater niet meer (volledig) afgevoerd wordt. De dakgoot kan bijvoorbeeld verstopt zitten, los geraakt zijn van de constructie of lekken.

Verschillende mogelijke problemen

Bij een kapotte of lekke dakgoot kunnen er verschillende oorzaken zijn. Hieronder enkele mogelijke oorzaken met een passende oplossing:

Twijfel je wat de oorzaak is van je kapotte dakgoot? Geen zorgen, tijdens dakinspectie komen onze specialisten de oorzaak controleren en mogelijke oplossingen bekijken.

Laat je dak vrijblijvend inspecteren.

500

+

Tevreden klanten

500

+

Uitgevoerde projecten

17

Dakspecialisten

21

Werkzame regio’s

Kosten dakgootreparatie – offerte op maat

Om de juiste prijs te bepalen, voeren wij eerst een gratis dakinspectie uit. We bekijken de status van de dakgoot en brengen eventuele schade of mankementen in kaart. Je ontvangt hier foto’s en video’s van, zodat je zelf ook ziet wat de staat is van de dakgoot.

Vervolgens krijg je een offerte op maat met een transparant overzicht van de kosten van de dakgootreparatie hebt. Zo weet je van te voren precies wat je kunt verwachten!

Binnen 24 uur reactie

We begrijpen dat je zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Daarom reageren we binnen 24 uur op jouw aanvraag. Door snel te handelen voorkomen we grotere problemen, kosten en/of schade!

Binnen één dag geholpen

In veruit de meeste gevallen is een dakgootreparatie binnen één dag opgelost. Ook wanneer de dakgoot volledig vervangen moet worden, zijn we gemiddeld binnen een werkdag klaar. Dit is afhankelijk van de grootte van de dakgoot en de weersomstandigheden.

Op zoek naar een ervaren dakdekker?

Oranjedakbeheer staat klaar voor uitstekend dakbeheer. Onze gediplomeerde dakdekkers hebben ervaring met allerlei soorten daken en dakproblemen. Je wordt vakkundig en snel geholpen en krijgt van te voren een duidelijke offerte op maat. Zo weet je wat je kunt verwachten.

Met jarenlange ervaring, lovende reviews en ontvangen certificaten (KOMO-keurmerk & Dakmerk) verzekeren we een uitstekende dakreparatie of -renovatie. Zo kun jij zorgeloos wonen!

Laat ons jouw dakgoot repareren.