Dakgootlekkage

Home » Dakgootlekkage
10 jaar garantie
Binnen 24 uur reactie
Gediplomeerde dakdekkers

Heeft jouw woning of werkpand last van een dakgootlekkage? Dat is natuurlijk heel vervelend. Voor je het weet plenst regenwater op de grond en tegen de muren van jouw huis. We hoeven geen expert te zijn om je te vertellen dat dit niet prettig voor je is, maar wel om jouw dakgootlekkage te verhelpen. Schakel ons daarom ons bedrijf in om je spoedig te helpen.

Een dakgootlekkage repareren wij als specialist snel voor u

Wij zijn een specialist in Limburg als het aankomt op dakdekken en alles wat daarbij komt kijken. Uiteraard voeren we ook onderhoud, controles en reparaties uit voor bijhorende onderdelen van daken. Het is dan ook mogelijk om ons in te schakelen om een dakgootlekkage te verhelpen. We repareren wat gerepareerd moet worden en indien nodig zullen we de volledige dakgoot voor je vervangen. Ook het reinigen van de goot is, indien door je gewenst, onderdeel van ons dienstenaanbod. Naast het verhelpen van jouw dakgootlekkage, ontzorgen wij je ook als je last hebt van een dakkapellekkage.

dakinspectie in limburg oranjedakbeheer

Maak gebruik van onze hulp

Wij bieden ons hulp aan om jouw dakgootlekkage te repareren. Oranje Dakbeheer heeft al veel klanten naar tevredenheid geholpen met dakgerelateerde reparaties, zoals het repareren van dakbedekkingen. Ook voor je leveren wij keurig werk op. Schakel onze hulp in door te bellen naar 040-2405390 of door een e-mail te sturen naar oranjedakbeheer@gmail.com.               

Neem meteen contact met ons op!