Dakgootlekkage

Home » Dakgootlekkage
10 jaar garantie
Binnen 24 uur reactie
Gediplomeerde dakdekkers

Heeft uw woning of werkpand last van een dakgootlekkage? Dat is natuurlijk heel vervelend. Voor u het weet plenst regenwater op de grond en tegen de muren van uw huis. We hoeven geen expert te zijn om u te vertellen dat dit niet prettig voor u is, maar wel om uw dakgootlekkage te verhelpen. Schakel ons daarom ons bedrijf in om u spoedig te helpen.

Een dakgootlekkage repareren wij als specialist snel voor u

Wij zijn een specialist in Limburg als het aankomt op dakdekken en alles wat daarbij komt kijken. Uiteraard voeren we ook onderhoud, controles en reparaties uit voor bijhorende onderdelen van daken. Het is dan ook mogelijk om ons in te schakelen om een dakgootlekkage te verhelpen. We repareren wat gerepareerd moet worden en indien nodig zullen we de volledige dakgoot voor u vervangen. Ook het reinigen van de goot is, indien door u gewenst, onderdeel van ons dienstenaanbod. Naast het verhelpen van uw dakgootlekkage, ontzorgen wij u ook als u last heeft van een dakkapellekkage.

dakinspectie in limburg oranjedakbeheer

Maak gebruik van onze hulp

Wij bieden ons hulp aan om uw dakgootlekkage te repareren. ORANJE DAKBEHEEER heeft in Limburg al veel klanten naar tevredenheid geholpen met dak gerelateerde reparaties, zoals het repareren van dakbedekkingen. Ook voor u leveren wij keurig werk op. Schakel onze hulp in door te bellen naar 040-2405390 of door een e-mail te sturen naar oranjedakbeheer@gmail.com.               

Neem meteen contact met ons op!