Een dakinspectie in Roermond

Home » Dakinspectie Roermond
10 jaar garantie
Binnen 24 uur reactie
Gediplomeerde dakdekkers

Wil je de staat van jouw dak laten inspecteren middels een dakinspectie in Roermond? Hiervoor schakelt je Oranje Dakbeheer in. Wij houden ons al jaren bezig met diverse dakwerkzaamheden in verschillende regio’s in Nederland, zoals in Limburg. Je kunt op onze ervaren medewerkers rekenen voor een professionele aanpak van de werkzaamheden.

Laat een dakinspectie uitvoeren door onze specialisten in Roermond

Ons dakdekkersbedrijf nabij Roermond is gespecialiseerd in diverse werkzaamheden op en aan daken. je schakelt ons onder andere in voor het repareren van dakgoten of onderhoud aan jouw schoorsteen. Wij voeren ook gratis een dakinspectie uit voor jouw dak in Roermond. Hierbij wordt gekeken naar de staat van jouw dak en kunnen eventuele lekkages worden voorkomen. Ook worden eventuele mankementen gesignaleerd. Zijn er mankementen aan jouw dakpannen? Onze specialisten kunnen jouw dakpannen vervangen en ervoor zorgen dat het dak weer stormvast is.

dakinspectie in limburg oranjedakbeheer
dakinspectie in limburg oranjedakbeheer

Neem contact met ons op voor een offerte op maat

Wil je een dakinspectie of andere dakwerkzaamheden laten uitvoeren in Roermond? Neem dan contact met ons op. Een dakinspectie laat je volledig kosteloos door ons uitvoeren. Voor onze andere diensten denken onze experts uit Limburg graag met je mee en stellen een offerte op maat voor je op. Er wordt hierbij zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw wensen. Neem contact met ons op. je bereikt ons door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 040-2405390 of een e-mail te sturen naar oranjedakbeheer@gmail.com.

Neem meteen contact met ons op!