Een dakinspectie in Sittard

Home » Dakinspectie Sittard
10 jaar garantie
Binnen 24 uur reactie
Gediplomeerde dakdekkers

Voor een gratis dakinspectie van het dak van jouw woning of pand in Sittard schakelt je Oranje Dakbeheer in. Met ons bedrijf houden wij ons al jaren bezig met diverse dakwerkzaamheden. Wij zijn werkzaam in Limburg en verschillende andere regio’s in Nederland. Je kunt op onze vakmannen rekenen voor een professioneel resultaat van de werkzaamheden.

Laat vrijblijvend een dakinspectie uitvoeren door onze vakmannen in Sittard

Bij ons dakdekkersbedrijf kun je kosteloos en vrijblijvend een dakinspectie aanvragen voor het dak van jouw pand in Sittard. Bij een dakinspectie wordt door onze gediplomeerde dakbedekkers gekeken naar de staat van jouw dak. Met deze inspectie kunnen eventuele lekkages worden voorkomen en mankementen vroegtijdig worden gesignaleerd. Voor eventuele werkzaamheden die na de inspectie nodig zijn, zoals het vervangen van dakpannen, laat je door ons een passende offerte opstellen.

dakinspectie in limburg oranjedakbeheer
dakinspectie in limburg oranjedakbeheer

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je een gratis dakinspectie of een van onze andere diensten laten uitvoeren in Sittard? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Schakel onze hulp ook in voor bijvoorbeeld onderhoud aan jouw schoorsteen. Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Je kunt ook bellen naar 040-2405390 of een e-mail sturen naar oranjedakbeheer@gmail.com.

Neem meteen contact met ons op!