Daklekkage

Deze dienst direct aanvragen.

Ervaringen van onze klanten.

sam kerkhoven
sam kerkhoven
11/09/2023
Uitstekende service, enorme lekkage aan mijn dak gehad na een grote stormschade.. De zelfde dag konden de vakmannen nog langs komen! Zeker een aanrader als je een snelle, betrouwbare, eerlijke mening en service wilt inclusief voor en na foto's!
Heleen Wildemans
Heleen Wildemans
28/08/2023
Netjes behandeld dak ziet er netjes uit
Armand Hatting
Armand Hatting
18/07/2023
Schuindak renovatie, renovatie platte daken dakkapellen en plaatsing 2 dakramen. Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Enige bedrijf dat voor de offerte ook daadwerkelijk op het dak is geweest en gekeken heeft. Uiteindelijk ook de platte daken laten renoveren op advies van uitvoerder.
Truus van Hoek
Truus van Hoek
12/07/2023
De mannen van Oranjedakbeheer hebben na de laatste storm met spoed mijn dak kunnen repareren. De communicatie verliep ontzettend fijn. Voor volgend onderhoud zou ik zeker Oranjedakbeheer nog inschakelen. Aanrader!!
Tiny Ritzen
Tiny Ritzen
30/06/2023
snelle reactietijd en goede afwerking. er wordt uitgevoerd wat afgesproken is.
Ellis Bisscheroux Reinders
Ellis Bisscheroux Reinders
10/06/2023
Gebeld, kwamen binnen een dag kijken naar de schoorsteen die lek was. Zelfde dag nog gemaakt! Super Service!
Nina Megens
Nina Megens
29/03/2023
Goede service!
Senne Dogar
Senne Dogar
19/03/2023
De vakmannen van Oranjedakbeheer hebben naar de laatste stormschade mijn dak geïnspecteerd en volledig winter klaar gemaakt. Ook is mijn schoorsteen prachtig opnieuw gevoegd! Aanrader!

Daklekkage oplossen

Heb je een daklekkage? Een snelle reactie is erg belangrij om extra schade en kosten te voorkomen. Voor spoedreparaties kun je ons 24/7 bereiken. Binnen één dag staat een van onze dakdekkers op de stoep om het probleem op te lossen.

Oranjedakbeheer is specialist in platte en hellende daken. Onze gediplomeerde dakdekkers weten dankzij 10 jaar ervaring altijd een passende oplossing te leveren. Wij brengen jouw dak weer in topconditie!

Binnen één dag een dakdekker op de stoep

Bij daklekkages reageren we zo snel mogelijk, om extra schade te beperken. Je kunt ons daarom 24/7 bereiken voor spoedaanvragen. Binnen één dag staat er een dakdekker bij jou op de stoep in Noord-Brabant, Utrecht, Limburg en Noord- en Zuid-Holland.

De meeste lekkages repareren wij ook binnen een dag. Dit is afhankelijk van de grootte en moeilijkheidsgraad van het lek. Ook weersomstandigheden hebben invloed op de benodigde tijd voor een vakkundige reparatie.

Zo doen we dat

In een gratis dakinspectie sporen we de lekkage op. De grootte en moeilijkheidsgraad van het lek brengen we in kaart. Je ontvangt foto’s en video’s van de lekkage en eventuele schade, zodat je precies weet wat de status van je dak is.

We maken een offerte op maat met transparant inzicht in de grootte van de lekkage en de kosten van de reparatie.

Na akkoord repareren we de daklekkage. In de meeste gevallen lukt dit op één werkdag.  

Kosten daklekkage – offerte op maat

De kosten van een daklekkage lopen uiteen. Dat komt doordat iedere lekkage anders is. Sommige lekkages zijn relatief klein en makkelijk op te lossen, andere lekkages zijn complexer.

Daarom voeren we altijd eerst een gratis dakinspectie uit. We bekijken de status van het dak, zoeken de lekkage op en brengen eventuele schade in kaart. Ook ontvang je foto’s en video’s van de lekkage. Vervolgens maken we een offerte op maat, zodat je een transparant overzicht van de kosten van de dakreparatie hebt. Je weet dus precies wat je kunt verwachten!

Vakkundige reparatie van je daklekkage

Onze dakdekkers lossen jouw daklekkage snel en kundig op. Oranjedakbeheer heeft de volgende certificeringen ontvangen:

  • KOMO-keurmerk: kwaliteit in de bouw zoals beloofd
  • Dakmerk: hét keurmerk voor het platte dak.

Je bent dus verzekerd van een dakreparatie van hoge kwaliteit!

Laat uw dak vrijblijvend inspecteren.

500

+

Tevreden klanten

500

+

Uitgevoerde projecten

17

Dakspecialisten

21

Werkzame regio’s

Hoe krijg je een daklekkage?

Bij een daklekkage komt water je huis binnen op plekken waar dat niet hoort. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Meestal heeft een daklekkage te maken met de status van je dak. In een oud en versleten dak kan bijvoorbeeld een zware storm al zorgen voor een lekkage!

Mogelijke oorzaken van een daklekkage zijn onder andere:

Weet je niet wat de oorzaak van je daklekkage is? Geen zorgen. Bij een dakinspectie onderzoeken onze specialisten jouw dak, waarbij ook de oorzaken van lekkages in kaart worden gebracht.

Verzekeringswerk bij een daklekkage

Goed nieuws: in veel gevallen valt een daklekkage binnen de opstalverzekering. Dit betekent dat de verzekering (een deel van) de reparatiekosten vergoed.

Maar let op: verschillende verzekeringsmaatschappijen keren geen vergoeding of een lager bedrag uit, wanneer achterstallig onderhoud de oorzaak van de daklekkage is. Dat is makkelijk te voorkomen door regelmatig een dakinspectie en dakonderhoud uit te voeren. Om je daarin te ontzorgen bieden wij een onderhoudscontract aan.

Nooit meer een lekkage dankzij onderhouds contract

De kans op een daklekkage gaat aanzienlijk achteruit wanneer je regelmatig een dakinspectie uitvoert en nodig onderhoud uitvoert. We ontzorgen je hier graag in, dankzij ons onderhoudscontract.

Met een onderhoudscontract komen wij één keer per jaar langs voor een dakinspectie. De status van je dak inclusief zwakke plekken, eventuele problemen en mogelijkheden voor verbeteringen brengen we in kaart. Je ontvangt een vrijblijvende offerte op maat om problemen snel te verhelpen en onnodige kosten in de toekomst te voorkomen.

Op zoek naar een ervaren dakdekker?

Oranjedakbeheer staat klaar voor uitstekend dakbeheer. Onze gediplomeerde dakdekkers hebben ervaring met allerlei soorten daken en dakproblemen. Je wordt vakkundig geholpen en krijgt van te voren een duidelijke offerte op maat. Zo weet je wat je kunt verwachten.

Met jarenlange ervaring, lovende reviews en ontvangen certificaten (KOMO-keurmerk & Dakmerk) verzekeren we een uitstekende dakreparatie of -renovatie. Zo kun jij zorgeloos wonen!

Laat ons jouw daklekkage oplossen.