Daklekkage

Deze dienst direct aanvragen.

Ervaringen van onze klanten.

sam kerkhoven
sam kerkhoven
11/09/2023
Uitstekende service, enorme lekkage aan mijn dak gehad na een grote stormschade.. De zelfde dag konden de vakmannen nog langs komen! Zeker een aanrader als je een snelle, betrouwbare, eerlijke mening en service wilt inclusief voor en na foto's!
Heleen Wildemans
Heleen Wildemans
28/08/2023
Netjes behandeld dak ziet er netjes uit
Armand Hatting
Armand Hatting
18/07/2023
Schuindak renovatie, renovatie platte daken dakkapellen en plaatsing 2 dakramen. Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Enige bedrijf dat voor de offerte ook daadwerkelijk op het dak is geweest en gekeken heeft. Uiteindelijk ook de platte daken laten renoveren op advies van uitvoerder.
Truus van Hoek
Truus van Hoek
12/07/2023
De mannen van Oranjedakbeheer hebben na de laatste storm met spoed mijn dak kunnen repareren. De communicatie verliep ontzettend fijn. Voor volgend onderhoud zou ik zeker Oranjedakbeheer nog inschakelen. Aanrader!!
Tiny Ritzen
Tiny Ritzen
30/06/2023
snelle reactietijd en goede afwerking. er wordt uitgevoerd wat afgesproken is.
Ellis Bisscheroux Reinders
Ellis Bisscheroux Reinders
10/06/2023
Gebeld, kwamen binnen een dag kijken naar de schoorsteen die lek was. Zelfde dag nog gemaakt! Super Service!
Nina Megens
Nina Megens
29/03/2023
Goede service!
Senne Dogar
Senne Dogar
19/03/2023
De vakmannen van Oranjedakbeheer hebben naar de laatste stormschade mijn dak geïnspecteerd en volledig winter klaar gemaakt. Ook is mijn schoorsteen prachtig opnieuw gevoegd! Aanrader!

Daklekkage verhelpen

Heb je een daklekkage die je wilt laten verhelpen? Een snelle reactie is erg belangrijk om extra schade en kosten te voorkomen. Voor spoedreparaties kun je de specialisten van Oranje Dakbeheer 24/7 bereiken. Binnen één dag staat een van onze dakdekkers op de stoep om het probleem op te lossen. Wij zijn specialist in zowel platte als hellende daken. Onze gediplomeerde medewerkers weten dankzij meer dan tien jaar ervaring altijd een passende oplossing te leveren. Wij brengen jouw dak weer in topconditie!

Binnen één dag je daklekkage laten verhelpen

Bij daklekkages of schoorsteenlekkages reageren we zo snel mogelijk, om extra schade te beperken. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor spoedaanvragen in Noord-Brabant, Utrecht, Limburg en Noord- en Zuid-Holland. De meeste daklekkages verhelpen wij binnen een dag. Dit is afhankelijk van de grootte en moeilijkheidsgraad van het lek. Ook weersomstandigheden hebben invloed op de benodigde tijd voor het verhelpen van de daklekkage.

Zo doen we dat

In een gratis dakinspectie sporen we de lekkage op. De grootte en moeilijkheidsgraad van het lek brengen we in kaart. Je ontvangt foto’s en video’s van de lekkage en eventuele schade, zodat je precies weet wat de status van je dak is.

We maken een offerte op maat met transparant inzicht in de grootte van de lekkage en de kosten van de reparatie.

Na akkoord repareren we de daklekkage. In de meeste gevallen lukt dit op één werkdag.  

De kosten bij een daklekkage

De kosten voor het verhelpen van een daklekkage lopen uiteen. Dat komt doordat iedere lekkage anders is. Sommige lekkages zijn relatief klein en makkelijk op te lossen, andere lekkages zijn complexer. Daarom voeren we altijd eerst een gratis dakinspectie uit. We bekijken de status van het dak, zoeken de lekkage op en brengen eventuele schade in kaart. Vervolgens maken we een offerte op maat, zodat je een transparant overzicht van de kosten van de dakreparatie hebt. Je weet dus precies wat je kunt verwachten!

Laat ons vakkundig je daklekkage verhelpen

Onze professionele dakdekkers lossen jouw daklekkage snel en kundig op. Oranje Dakbeheer heeft de volgende certificeringen ontvangen:

  • KOMO-keurmerk: kwaliteit in de bouw zoals beloofd
  • Dakmerk: hét keurmerk voor het platte dak

Je bent bij ons dus verzekerd van een dakreparatie van hoge kwaliteit!

Laat uw dak vrijblijvend inspecteren.

500

+

Tevreden klanten

500

+

Uitgevoerde projecten

17

Dakspecialisten

21

Werkzame regio’s

Hoe krijg je een daklekkage?

Bij een daklekkage komt water je huis binnen op plekken waar dat niet hoort. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Meestal heeft een daklekkage te maken met de status van je dak. In een oud en versleten dak kan bijvoorbeeld een zware storm al zorgen voor een lekkage! Mogelijke oorzaken van een daklekkage zijn onder andere:

Weet je niet wat de oorzaak van je daklekkage is? Geen zorgen. Bij een inspectie onderzoeken onze specialisten jouw dak, waarbij ook de oorzaken van de daklekkage in kaart kan worden gebracht zodat zij deze snel kunnen verhelpen.

Verzekeringswerk bij een daklekkage

Goed nieuws: in veel gevallen valt een daklekkage binnen de opstalverzekering. Dit betekent dat, wanneer je de daklekkage door ons laat verhelpen, de verzekering – een deel van – de reparatiekosten vergoedt.

Maar let op: verschillende verzekeringsmaatschappijen keren een lager bedrag of zelfs geen vergoeding uit wanneer achterstallig onderhoud de oorzaak van de daklekkage is. Dat is makkelijk te voorkomen door regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Om je daarin te ontzorgen, bieden wij je een onderhoudscontract aan.

Nooit meer een lekkage dankzij een onderhoudscontract

De kans op een daklekkage verkleint aanzienlijk wanneer je regelmatig inspecties en onderhoud laat uitvoeren. We ontzorgen je hier graag in, dankzij ons onderhoudscontract. Met een onderhoudscontract komen wij één keer per jaar langs voor een dakinspectie. De status van je dak, inclusief zwakke plekken, eventuele problemen en mogelijkheden voor verbeteringen, brengen we in kaart. Je ontvangt een vrijblijvende offerte op maat om de problemen snel te verhelpen en onnodige kosten in de toekomst te voorkomen.

Kies voor onze ervaren specialisten

Ben je op zoek naar een expert in dakbeheer voor het verhelpen van een daklekkage? Ons ervaren team staat 24/7 voor je klaar. Onze professionals zijn getraind om snel en efficiënt lekkages te verhelpen en voeren daarnaast grondig dakonderhoud uit om toekomstige problemen te voorkomen. Je wordt vakkundig geholpen en krijgt van tevoren een duidelijke offerte op maat, zodat je weet wat je kunt verwachten. Met jarenlange ervaring, lovende reviews en ontvangen certificaten verzekeren wij een uitstekende dakreparatie of -renovatie. Zo kun jij zorgeloos wonen!

Laat ons jouw daklekkage oplossen.