Volledig kostenloos en vrijblijvend

Gratis dakinspectie aanvragen.

Gratis dakinspectie – snel en vrijblijvend.

Dankzij een dakinspectie weet je precies wat de staat van jouw dak is. Zo voorkom je problemen en kosten in de toekomst. We controleren jouw dak en brengen zwakke plekken en eventuele schade in kaart. Ook geven we aan waar mogelijkheden voor verbetering liggen.

Waarom een dakinspectie van Oranjedakbeheer?

Waarom Oranje Dakbeheer?

Snel

Binnen 24 uur krijg je reactie op jouw aanvraag. Zo voorkomen we extra schade en onnodige kosten.

Duidelijk

Geen onverwachte kosten dankzij een dakinspectie en offerte op maat.

Nauwkeurig

Onze dakdekkers werken netjes en nauwkeurig voor het beste eindresultaat.

Verzekerd

Wij verzekeren jou van uitstekend dakbeheer, met 10 jaar garantie op dakbedekking en 5 jaar garantie op alle overige werkzaamheden.

Problemen vroegtijdig opgelost

Hoge kosten voor dakreparaties komen vaak doordat een probleem te lang niet opgemerkt is. Zo is er vaak al veel schade aangericht zonder dat je het door hebt. Een regelmatige dakinspectie voorkomt dit probleem, en kan dus erg veel kosten schelen!

Wat controleren we bij een dakinspectie?

Camerabeelden van je dak

Tijdens een dakinspectie leggen onze dakdekkers aandachtspunten en eventuele gebreken vast met een foto of video. Deze krijg je achteraf te zien. Zo weet je direct wat er precies mankeert aan je dak en waar de kansen voor verbetering liggen.

Offerte op maat

Na de dakinspectie ontvang je een offerte op maat. Hierin staat een transparant overzicht van de kosten voor een reparatie en/of verbetering van je dak. Zo weet je wat je te wachten staat!

Zorgeloos wonen met een onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract komen wij één keer per jaar langs voor een dakinspectie. Zo ben je altijd op de hoogte van de status van je dak. Ook kunnen we eventuele problemen zo vroegtijdig aanpakken.

Zo voorkom je onnodige schade en/of kosten!

Op zoek naar een ervaren dakdekker?

Oranjedakbeheer staat klaar voor uitstekend dakbeheer. Onze gediplomeerde dakdekkers hebben ervaring met allerlei soorten daken en dakproblemen. Je wordt vakkundig geholpen en krijgt van te voren een duidelijke offerte op maat. Zo weet je wat je kunt verwachten.

Met jarenlange ervaring, lovende reviews en ontvangen certificaten (KOMO-keurmerk & Dakmerk) verzekeren we een uitstekende dakreparatie of -renovatie. Zo kun jij zorgeloos wonen!