Loodslabben

Deze dienst direct aanvragen.

Loodslabben zijn een onmisbaar onderdeel geworden in de dakbedekking. Ze bieden duurzame oplossingen voor waterdichting en bescherming tegen weersinvloeden. Als je overweegt om Loodslabben te gebruiken voor je bouwproject, ben je goed op weg naar een kwalitatieve en langdurige oplossing. Oranje Dakbeheer heeft de expertise en mensen in huis om loodslabben op een correcte wijze aan te brengen.

Ervaringen van onze klanten.

sam kerkhoven
sam kerkhoven
11/09/2023
Uitstekende service, enorme lekkage aan mijn dak gehad na een grote stormschade.. De zelfde dag konden de vakmannen nog langs komen! Zeker een aanrader als je een snelle, betrouwbare, eerlijke mening en service wilt inclusief voor en na foto's!
Heleen Wildemans
Heleen Wildemans
28/08/2023
Netjes behandeld dak ziet er netjes uit
Armand Hatting
Armand Hatting
18/07/2023
Schuindak renovatie, renovatie platte daken dakkapellen en plaatsing 2 dakramen. Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Enige bedrijf dat voor de offerte ook daadwerkelijk op het dak is geweest en gekeken heeft. Uiteindelijk ook de platte daken laten renoveren op advies van uitvoerder.
Truus van Hoek
Truus van Hoek
12/07/2023
De mannen van Oranjedakbeheer hebben na de laatste storm met spoed mijn dak kunnen repareren. De communicatie verliep ontzettend fijn. Voor volgend onderhoud zou ik zeker Oranjedakbeheer nog inschakelen. Aanrader!!
Tiny Ritzen
Tiny Ritzen
30/06/2023
snelle reactietijd en goede afwerking. er wordt uitgevoerd wat afgesproken is.
Ellis Bisscheroux Reinders
Ellis Bisscheroux Reinders
10/06/2023
Gebeld, kwamen binnen een dag kijken naar de schoorsteen die lek was. Zelfde dag nog gemaakt! Super Service!
Nina Megens
Nina Megens
29/03/2023
Goede service!
Senne Dogar
Senne Dogar
19/03/2023
De vakmannen van Oranjedakbeheer hebben naar de laatste stormschade mijn dak geïnspecteerd en volledig winter klaar gemaakt. Ook is mijn schoorsteen prachtig opnieuw gevoegd! Aanrader!

Voordelen van loodslabben.

Loodslabben gaan lang mee en vereisen weinig onderhoud.

Ze zijn geschikt voor verschillende bouwtoepassingen.

Ze bieden uitstekende bescherming tegen weersinvloeden.

Kwaliteit zoals verwacht

Onze professionele dakdekkers verzorgen vakkundige reparaties en dakbeheer van hoge kwaliteit. We zijn gespecialiseerd in platte en hellende daken en excelleren bij schoorsteenonderhoud. Verder zijn we breed georiënteerd in alle facetten van dakbeheer, waardoor we ook lekkages oplossen, dakpannen vervangen, dakbedekking verzorgen en meer.

Kosten loodslabben

Je wilt weten wat het kost om loodslabben bij jouw woning of bouwproject aan te brengen. Dat begrijpen we! Daarom komen we gratis langs voor een dakinspectie. Ieder dak is namelijk anders. Dankzij een dakinspectie weten wij exact wat er moet gebeuren, en weet jij wat de kosten hiervoor gaan zijn.

Je ontvangt een vrijblijvende offerte op maat met transparant overzicht van de kosten. Na akkoord gaan we aan de slag.

Laat je dak vrijblijvend inspecteren.

500

+

Tevreden klanten

500

+

Uitgevoerde projecten

17

Dakspecialisten

21

Werkzame regio’s

Wat Zijn Loodslabben?

Loodslabben zijn dunne stroken lood die in de dakbedekking veelvuldig worden gebruikt. Ze worden ingezet voor diverse doeleinden, variërend van het waterdicht maken van daken tot het beschermen van gebouwen tegen schadelijke weersomstandigheden. Enkele van de belangrijkste toepassingen zijn:

 

Waterdichting van Daken

Loodslabben worden vaak gebruikt om daken waterdicht te maken. Ze bieden een duurzame oplossing om lekkages te voorkomen en uw huis te beschermen tegen vochtschade.

Bescherming Tegen Weersinvloeden

Dankzij hun weerbestendigheid bieden Loodslabben uitstekende bescherming tegen de elementen. Ze voorkomen dat water en vocht binnendringen, zelfs bij de meest extreme weersomstandigheden.

Veelgestelde vragen over loodslabben

Hoe lang gaan Loodslabben mee?

Loodslabben hebben een lange levensduur, meestal tot wel 50 jaar of langer, afhankelijk van de omstandigheden en de kwaliteit van de installatie.

Ja, lood is een recyclebaar materiaal, waardoor Loodslabben een milieuvriendelijke keuze zijn.

Het wordt sterk aanbevolen om een professionele dakdekker in te schakelen voor de installatie van Loodslabben, om ervoor te zorgen dat deze correct worden geplaatst.

Ja, Loodslabben zijn van nature bestand tegen corrosie en blijven in goede staat, zelfs in vochtige omgevingen.

De kosten van Loodslabben variëren afhankelijk van het type en de hoeveelheid die nodig is. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.

Er zijn enkele alternatieve materialen voor waterdichting, maar Loodslabben blijven een populaire keuze vanwege hun duurzaamheid en effectiviteit.

Direct aanvragen.