Nokvorstreparatie

Home » Nokvorstreparatie
10 jaar garantie
Binnen 24 uur reactie
Gediplomeerde dakdekkers

Het komt regelmatig voor dat het dak van uw woning of werkpand een nokvorstreparatie nodig heeft. De nokvorst moet namelijk als hoogste punt van uw huis veel doorstaan en door weer en wind beschermen tegen lekken, het doordringen van vocht en zelfs ongedierte. U wilt uiteraard dat dit belangrijke onderdeel van uw dak betrouwbaar functioneert. Kies daarom voor een nokvorstreparatie door ORANJEDAKBEHEER in Limburg.

Volledige ontzorging voor uw nokvorstreparatie

De nokvorst is de rand die u ziet op de punt van uw dak. Het hoort bij het dakpannenstelsel van uw dak en is belangrijk als bescherming tegen niet gewenste externe elementen, zoals vocht. Veel oudere nokvorsten zijn geplaats met de hulp van cement dat echter wel snel slijt. Natuurlijk komt slijtage of schade ook voor bij nieuwere huizen. In deze gevallen is een nokvorstreparatie nodig die ons dakdekkersbedrijf graag voor u uitvoert. Ons bedrijf biedt u overigens ook nog andere reparatiediensten aan, zoals het verhelpen van een dakkapellekkage.

dakinspectie in limburg oranjedakbeheer
dakinspectie in limburg oranjedakbeheer

Benader ons voor uw factuur

Na uitvoeren van uw nokvorstreparatie is het mogelijk om ook de rest van uw dak een dakinspectie in Limburg te laten ondergaan. Zo worden eventuele problemen altijd op tijd herkent en kunnen wij deze ook voor u verhelpen. Wilt u gebruik maken van onze diensten in Limburg? Vul dan het contactformulier in of bel naar 040-2405390.                

Neem meteen contact met ons op!