Over Oranje Dakbeheer

Wij van Oranje Dakbeheer zijn een trouw en ervaren dakdekkers bedrijf dat staat voor kwalitatief vakmanschap. Daarnaast bieden wij een persoonlijke en transparante communicatie. Onze specialisten gaan uiterst zorgvuldig te werk en vervullen 99% uw wensen. De vakmannen hebben een uiterste werkervaring. Zelf zitten wij al ruim 10 jaar in de dakdekkers branche. Bij een lekkage of achterstallig onderhoud maken onze specialisten een offerte+advies op maat wat het beste bij de situatie past. Na akkoord gaan onze vakmannen uiterst vakkundig te werk om uw dak weer lekvrij en stormvast te maken.

Hoe wij te werk gaan.

Gratis dakinspectie

Voorkom onnodige lekkages en laat op tijd u je dak inspecteren, maak nu gebruik van een gratis en vrijblijvende dakinspectie door één van onze specialisten.

Offerte op maat

Laat de situatie door onze specialisten onderzoeken en ontvang een door ons op maat gemaakte offerte die het beste bij de situatie van het dakbeheer past.

Akkoord en uitvoering

Bij een akkoord gaat ons dakdekkersbedrijf bij in Zuid-Holland, Noord-Brabant, Utrecht of Limburg zo spoedig en nauwkeurig mogelijk te werk op een door jou gekozen datum & tijdstip.

Waarom Oranje Dakbeheer?

Video afspelen

Wij van Oranje Dakbeheer zijn een trouw en ervaren dakdekkers bedrijf wat staat voor: kwalitatief vakmanschap. Daarnaast bieden wij een persoonlijke en transparante communicatie. Onze specialisten gaan uiterst zorgvuldig te werk en vervullen 99% van jouw wensen. De vakmannen hebben een uiterste werkervaring. Zelf zitten wij al ruim 10 jaar in de dakdekkers branche. Bij een lekkage of achterstallig onderhoud maken onze specialisten een offerte+advies op maat wat het beste bij de situatie past. Na akkoord gaan onze vakmannen uiterst vakkundig te werk om jouw dak weer lekvrij en stormvast te maken.