Schoorsteen renovatie

Direct schoorsteen renovatie aanvragen.

Schoorsteen Renovatie - Behoud de Warmte en Veiligheid van je huis.

Bij Oranje Dakbeheer begrijpen we hoe belangrijk een goed functionerende schoorsteen is voor je huis. Een schoorsteen heeft niet alleen een functionele rol bij het afvoeren van rook en gassen, maar het draagt ook bij aan de algehele uitstraling en de waarde van de woning. Als je schoorsteen tekenen van slijtage vertoont, is het tijd voor professionele schoorsteen renovatie.

Ervaringen van onze klanten.

sam kerkhoven
sam kerkhoven
11/09/2023
Uitstekende service, enorme lekkage aan mijn dak gehad na een grote stormschade.. De zelfde dag konden de vakmannen nog langs komen! Zeker een aanrader als je een snelle, betrouwbare, eerlijke mening en service wilt inclusief voor en na foto's!
Heleen Wildemans
Heleen Wildemans
28/08/2023
Netjes behandeld dak ziet er netjes uit
Armand Hatting
Armand Hatting
18/07/2023
Schuindak renovatie, renovatie platte daken dakkapellen en plaatsing 2 dakramen. Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Enige bedrijf dat voor de offerte ook daadwerkelijk op het dak is geweest en gekeken heeft. Uiteindelijk ook de platte daken laten renoveren op advies van uitvoerder.
Truus van Hoek
Truus van Hoek
12/07/2023
De mannen van Oranjedakbeheer hebben na de laatste storm met spoed mijn dak kunnen repareren. De communicatie verliep ontzettend fijn. Voor volgend onderhoud zou ik zeker Oranjedakbeheer nog inschakelen. Aanrader!!
Tiny Ritzen
Tiny Ritzen
30/06/2023
snelle reactietijd en goede afwerking. er wordt uitgevoerd wat afgesproken is.
Ellis Bisscheroux Reinders
Ellis Bisscheroux Reinders
10/06/2023
Gebeld, kwamen binnen een dag kijken naar de schoorsteen die lek was. Zelfde dag nog gemaakt! Super Service!
Nina Megens
Nina Megens
29/03/2023
Goede service!
Senne Dogar
Senne Dogar
19/03/2023
De vakmannen van Oranjedakbeheer hebben naar de laatste stormschade mijn dak geïnspecteerd en volledig winter klaar gemaakt. Ook is mijn schoorsteen prachtig opnieuw gevoegd! Aanrader!

Waarom schoorsteen renovatie?

Met het verstrijken van de jaren kan je schoorsteen beschadigd raken door weersinvloeden, vocht, scheuren in het metselwerk of corrosie van de schoorsteenkap. Deze problemen kunnen niet alleen de veiligheid van je huis in gevaar brengen, maar ook de efficiëntie van je verwarmingssysteem verminderen. Onze ervaren vakmensen kunnen jouw schoorsteen grondig inspecteren en de nodige reparaties uitvoeren om ervoor te zorgen dat deze weer optimaal functioneert.

Hoe wij te werk gaan.

Één van onze specialisten inspecteert jouw schoorsteen, om zo de staat in beeld te krijgen en een inschatting te maken van de te verrichten werkzaamheden.

Je krijgt een duidelijk overzicht van de mogelijke oplossingen inclusief kosten.

Na akkoord komt één van onze dakdekkers langs op jouw gekozen moment, om jouw schoorsteen weer in topconditie te brengen.

Onder onze schoorsteen renovatie diensten valt onder andere: 

Bescherm je huis en investeer in de toekomst door te kiezen voor schoorsteen renovatie door Oranje Dakbeheer. Wij combineren vakmanschap met hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat jouw schoorsteen weer jarenlang mee kan gaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie en offerte. Je huis verdient het beste, en wij staan klaar om je te helpen.

Laat je dak vrijblijvend inspecteren.

500

+

Tevreden klanten

500

+

Uitgevoerde projecten

17

Dakspecialisten

21

Werkzame regio’s

Vraag direct een schoorsteen renovatie aan.