Schoorsteenonderhoud in Sittard

Home » Schoorsteenonderhoud Sittard
10 jaar garantie
Binnen 24 uur reactie
Gediplomeerde dakdekkers

Wilt u professioneel schoorsteenonderhoud laten uitvoeren in Sittard, door een ervaren bedrijf? Kies dan voor ons dakdekkersbedrijf ORANJE DAKBEHEER. Al jaren houden wij ons bezig met diverse werkzaamheden aan daken en schoorstenen in regio’s in Nederland, zoals in Limburg. Onze gespecialiseerde werknemers werken vakkundig en houden zoveel mogelijk rekening met uw wensen.

Schakel de hulp in van onze specialisten voor schoorsteenonderhoud in Sittard

Heeft u een schoorsteen? Dan weet u ongetwijfeld dat het belangrijk is om deze goed te onderhouden. Als u regelmatig uw schoorsteen schoon laat maken, bijvoorbeeld door een schoorsteenveger, gaat de schoorsteen langer mee en komt er geen vuil of vieze lucht via de schouw uw huiskamer in. Ons dakdekkersbedrijf zorgt voor professioneel schoorsteenonderhoud in de omgeving van Sittard. Waar nodig voeren wij ook een renovatie aan uw schoorsteen uit, waardoor uw schoorsteen weer als nieuw is.

dakinspectie in limburg oranjedakbeheer
dakinspectie in limburg oranjedakbeheer

Bekijk de mogelijkheden voor uw dak

Wilt u aan uw pand of woning in Sittard diverse werkzaamheden op het dak laten uitvoeren, zoals schoorsteenonderhoud? Neem dan contact met ons op en laat vrijblijvend een offerte op maat opstellen voor een van onze diensten. Als u eerst wilt weten wat de staat van uw dak is, plant u kosteloos een dakinspectie bij ons in. Als u vragen heeft, stelt u deze via het contactformulier, telefonisch via 040-2405390 of via e-mailadres oranjedakbeheer@gmail.com.

Neem meteen contact met ons op!