Schoorsteenonderhoud in Sittard

Home » Schoorsteenonderhoud Sittard
10 jaar garantie
Binnen 24 uur reactie
Gediplomeerde dakdekkers

Wil je professioneel schoorsteenonderhoud laten uitvoeren in Sittard, door een ervaren bedrijf? Kies dan voor ons dakdekkersbedrijf Oranje Dakbeheer. Al jaren houden wij ons bezig met diverse werkzaamheden aan daken en schoorstenen in regio’s in Nederland, zoals in Limburg. Onze gespecialiseerde werknemers werken vakkundig en houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen.

Schakel de hulp in van onze specialisten voor schoorsteenonderhoud in Sittard

Heb je een schoorsteen? Dan weet je ongetwijfeld dat het belangrijk is om deze goed te onderhouden. Als je regelmatig jouw schoorsteen schoon laat maken, bijvoorbeeld door een schoorsteenveger, gaat de schoorsteen langer mee en komt er geen vuil of vieze lucht via de schouw jouw huiskamer in. Ons dakdekkersbedrijf zorgt voor professioneel schoorsteenonderhoud in de omgeving van Sittard. Waar nodig voeren wij ook een renovatie aan jouw schoorsteen uit, waardoor jouw schoorsteen weer als nieuw is.

dakinspectie in limburg oranjedakbeheer
dakinspectie in limburg oranjedakbeheer

Bekijk de mogelijkheden voor jouw dak

Wil je aan jouw pand of woning in Sittard diverse werkzaamheden op het dak laten uitvoeren, zoals schoorsteenonderhoud? Neem dan contact met ons op en laat vrijblijvend een offerte op maat opstellen voor een van onze diensten. Als je eerst wilt weten wat de staat van jouw dak is, plant je kosteloos een dakinspectie bij ons in. Als je vragen hebt, stel je deze via het contactformulier, telefonisch via 040-2405390 of via e-mailadres oranjedakbeheer@gmail.com.

Neem meteen contact met ons op!