Schoorsteenrenovatie in Sittard

Home » Schoorsteenrenovatie Sittard
10 jaar garantie
Binnen 24 uur reactie
Gediplomeerde dakdekkers

Aan de hand van een schoorsteenrenovatie kunt u de schoorsteen op uw dak in Sittard goed onderhouden. Ons bedrijf ORANJE DAKBEHEER is gespecialiseerd in verschillende dakwerkzaamheden. Wij werken met vakmannen die het probleem aan uw dak of schoorsteen zo snel en goed mogelijk verhelpen. Wij helpen u in Limburg en in verschillende andere regio’s in Nederland.

Laat een schoorsteenrenovatie uitvoeren in Sittard

Is uw schoorsteen aan het verouderen en aan renovatie toe? Laat regelmatig schoorsteenonderhoud uitvoeren door een dakspecialist, zodat uw schoorsteen schoon en goed in werking blijft. Met een schoorsteenrenovatie op uw dak in Sittard, worden de voegen vernieuwd, zodat lekkages en loszittende bakstenen worden voorkomen. Laat ook zo nu en dan een schoorsteenveger uw schoorsteen grondig schoonmaken, zodat er geen roet of ander vuil in uw schouw blijft zitten. Op die manier blijft de schoorsteen veilig wanneer u deze gebruikt.

dakinspectie in limburg oranjedakbeheer
dakinspectie in limburg oranjedakbeheer

Ontdek onze diensten en vraag vrijblijvend een offerte aan

Onderhoud aan uw dak en schoorsteen is belangrijk om een goede staat van beide te behouden. Laat daarom een schoorsteenrenovatie uitvoeren door ons gespecialiseerde dakdekkersbedrijf in de omgeving van Sittard. Wilt u ook andere dakwerkzaamheden laten uitvoeren door ons bedrijf? Bekijk onze andere diensten en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons via het contactformulier, telefonisch via 040-2405390 of via e-mailadres oranjedakbeheer@gmail.com.

Neem meteen contact met ons op!