Een schoorsteenveger nabij Sittard

Home » Schoorsteenveger Sittard
10 jaar garantie
Binnen 24 uur reactie
Gediplomeerde dakdekkers

Zoekt u een schoorsteenveger in de omgeving van Sittard? ORANJE DAKBEHEER staat voor u klaar. Wij werken met vakmensen en zijn gespecialiseerd in diverse werkzaamheden op en aan het dak. Ook voor onderhoud aan uw schoorsteen kunt u bij ons terecht. Wij bieden onze snelle en vakkundige service aan in Limburg en in diverse andere regio’s in Nederland.

Kies voor een betrouwbare schoorsteenveger uit de regio Sittard

Als u onderhoud aan uw schoorsteen wilt laten uitvoeren, kiest u voor de hulp van onze specialisten. Wij zijn werkzaam in diverse regio’s in Nederland, dus ook in de omgeving van Sittard schakelt u eenvoudig een schoorsteenveger van ons in. Als u regelmatig uw open haard of houtkachel aansteekt, is het verstandig om zo nu en dan uw schoorsteen te laten vegen. Op die manier blijft uw schoorsteen goed functioneren en heeft u minder kans op een schoorsteenbrand. Kies voor optimaal onderhoud door ook een renovatie aan uw schoorsteen uit te laten voeren door onze experts.

dakinspectie in limburg oranjedakbeheer
dakinspectie in limburg oranjedakbeheer

Neem contact met ons op voor een offerte op maat

Laat een schoorsteenveger van ons gespecialiseerde dakdekkersbedrijf bij u langskomen in Sittard, om uw schoorsteen goed te onderhouden. Heeft u ook andere werkzaamheden op het dak die u graag wilt laten uitvoeren door ons bedrijf? Bekijk onze diensten en benader ons voor een vrijblijvende offerte. U neemt contact met ons op via het contactformulier. U bereikt ons ook door te bellen naar 040-2405390 of door een e-mail te sturen naar oranjedakbeheer@gmail.com.

Neem meteen contact met ons op!