Een schoorsteenveger nabij Sittard

Home » Schoorsteenveger Sittard
10 jaar garantie
Binnen 24 uur reactie
Gediplomeerde dakdekkers

Ben je op zoek naar een ervaren schoorsteenveger in Sittard? Dan reken je op de vakmensen van Oranje Dakbeheer. Als je je openhaard regelmatig gebruikt, is het aan te raden om de schoorsteen met enige regelmaat te laten reinigen en onderhouden. Zo zorg je voor een veilige afvoer van de rookgassen die vrijkomen bij het stoken van een kachel of openhaard.

Waarom een schoorsteenveger inschakelen?

De primaire taak van een schoorsteenveger is het verwijderen van creosoot en roet.  Naast het professioneel reinigen, inspecteren wij ook de integriteit van de schoorsteen. Eventuele scheuren en losse voegen kunnen wij zo sneller opmerken, waardoor je eventuele grotere schade kunt voorkomen. Dit onderhoud aan jouw schoorsteen is belangrijk om niet alleen de functionaliteit van de schoorsteen te bevorderen, maar ook om veiligheidsrisico’s te voorkomen. Is jouw schoorsteen toe aan vernieuwing? Kies voor optimaal onderhoud door ook een renovatie aan jouw schoorsteen uit te laten voeren door onze experts.

dakinspectie in limburg oranjedakbeheer
dakinspectie in limburg oranjedakbeheer

Neem contact met ons op voor een offerte op maat

Laat een schoorsteenveger van ons gespecialiseerde dakdekkersbedrijf bij je langskomen om jouw schoorsteen goed te onderhouden. Wil je ook andere werkzaamheden laten uitvoeren door ons bedrijf? Bekijk onze diensten en benader ons voor een vrijblijvende offerte. Je neemt contact met ons op via het contactformulier.

Neem meteen contact met ons op!