Vogel overlast

Deze dienst direct aanvragen.

Vogeloverlast verhelpen.

Vogel overlast is erg vervelend, vooral wanneer het je dagelijks leven verstoort. Of het nu gaat om constant getjilp, uitwerpselen of mogelijke schade aan je eigendom, het is eigenlijk altijd essentieel om dit probleem snel te verhelpen. Bij Oranje Dakbeheer weten we precies hoe we hiermee om moeten gaan.

Ervaringen van onze klanten.

sam kerkhoven
sam kerkhoven
11/09/2023
Uitstekende service, enorme lekkage aan mijn dak gehad na een grote stormschade.. De zelfde dag konden de vakmannen nog langs komen! Zeker een aanrader als je een snelle, betrouwbare, eerlijke mening en service wilt inclusief voor en na foto's!
Heleen Wildemans
Heleen Wildemans
28/08/2023
Netjes behandeld dak ziet er netjes uit
Armand Hatting
Armand Hatting
18/07/2023
Schuindak renovatie, renovatie platte daken dakkapellen en plaatsing 2 dakramen. Werkzaamheden zijn prima uitgevoerd. Enige bedrijf dat voor de offerte ook daadwerkelijk op het dak is geweest en gekeken heeft. Uiteindelijk ook de platte daken laten renoveren op advies van uitvoerder.
Truus van Hoek
Truus van Hoek
12/07/2023
De mannen van Oranjedakbeheer hebben na de laatste storm met spoed mijn dak kunnen repareren. De communicatie verliep ontzettend fijn. Voor volgend onderhoud zou ik zeker Oranjedakbeheer nog inschakelen. Aanrader!!
Tiny Ritzen
Tiny Ritzen
30/06/2023
snelle reactietijd en goede afwerking. er wordt uitgevoerd wat afgesproken is.
Ellis Bisscheroux Reinders
Ellis Bisscheroux Reinders
10/06/2023
Gebeld, kwamen binnen een dag kijken naar de schoorsteen die lek was. Zelfde dag nog gemaakt! Super Service!
Nina Megens
Nina Megens
29/03/2023
Goede service!
Senne Dogar
Senne Dogar
19/03/2023
De vakmannen van Oranjedakbeheer hebben naar de laatste stormschade mijn dak geïnspecteerd en volledig winter klaar gemaakt. Ook is mijn schoorsteen prachtig opnieuw gevoegd! Aanrader!

500

+

Tevreden klanten

500

+

Uitgevoerde projecten

17

Dakspecialisten

21

Werkzame regio’s

Hoe je vogeloverlast in de toekomst kunt voorkomen:

1. Plaats Vogelwering

Een van de meest effectieve manieren om vogeloverlast te voorkomen, is door vogelwering te plaatsen op strategische punten op en rond het dak. Dit kunnen netten, pinnen of draden zijn die vogels ervan weerhouden om zich te nestelen op je dak of in de dakgoten.

2. Reinig je Dak en Dakgoten

Regelmatig onderhoud van je dak en dakgoten is cruciaal om vogeloverlast te verminderen. Verwijder bladeren, takken en ander afval dat zich kan ophopen in de dakgoten, want dit kan aantrekkelijk zijn voor vogels om zich te nestelen.

3. Repareer Schade Snel

Zorg ervoor dat eventuele schade aan je dak, zoals losse dakpannen, scheuren of openingen, snel wordt gerepareerd. Vogels kunnen deze beschadigde plekken gebruiken om toegang te krijgen tot je dak en zich daar te vestigen.

4. Gebruik Afschrikmiddelen

Maak gebruik van afschrikmiddelen zoals neproofvogels, spiegels of geluidssystemen om vogels af te schrikken. Deze kunnen effectief zijn om vogels weg te houden van je dak en de directe omgeving.

5. Snoei Bomen en Struiken

Snoei bomen en struiken in de buurt van je dak om te voorkomen dat vogels zich daar nestelen. Overhangende takken bieden vogels een ideale plek om een nest te bouwen.

Laat ons je vogel overlast verhelpen of voorkomen.